Wednesday, September 24, 2008

Elvelangs i fakkellys torsdag 25. september

Torsdag 25. september går arrangementet "Elvelangs i fakkellys" av stabelen. Pål Jackob har tatt initiativ til at Norsk Taiji Senter deltar med en liten gruppe. Her er en kopi av invitasjonen:

Hei, alle sammen.

(Foto: Geirf)
På torsdag vil det være lysvandring langs akerselva, og i den anledning fikk jeg en ide om være bevegelige lyskilder som gjør taiji i mørket. Jeg bor i Mor Go'hjertasvei oppe på Bjølsen, ikke langt unna elva. I nærheten har vi en stor park som jeg tror heter Treschows park, ligger i alle fall ikke langt fra Treschows bru. Parken er stor og flott, og ligger rett ved elva med god plass til å gjøre taiji. Lysvandringen vil foregår rett ved siden av, med ulike lysinstallasjoner og underholdning nedover elva.

Jeg har snakket med Pamela, og vi har funnet fram til at Clas Ohlson selger noen små lys (pakning med to lamper til å ha på sykkel, som lyser både blinkende og rent lys, i rød og hvitt, til ca 50 kr).
Ideen er videre å feste disse til draktene våre, for så å gjøre taiji.

Lysvandringen vil foregå mellom kl 20 og 23 på torsdag kveld, men siden vi (Norsk Taiji Senter) har mye program på fredagen, blir det kanskje nok opplegg denne uken. Men hvis noen skulle ha tid, så ta kontakt så raskt som mulig (i forhold til organisering av kjøp av lys). Jeg stiller med te.

Mvh
Pål Jakob Walstad